Personal Training

Never stop setting goals

Of je nu net begint met fitness of al even bezig bent: een beetje hulp is altijd fijn. Daarom staan onze fitcoaches en personal trainers klaar om je te helpen bij je training.

Fitcoach of Personal Training?

Iedere clubmember krijgt een fitcoach. Deze maakt een sportprogramma op maat, waarmee je zelf aan de slag gaat in de fitness. Tussentijds evalueer je met de fitcoach hoe het gaat en stuur je bij waar nodig. Personal Training gaat nog een stapje verder. Dit is een-op-een begeleiding, waarbij de personal coach je het gehele uur helpt bij je training en motiveert. Hieraan zijn extra kosten verbonden. 

Fitcoach of Personal Training?

Wat kost Personal Training?

Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De kosten voor een personal trainer zijn per uur en verschillen per club. Personal Training in Amersfoort wordt verzorgd door Get Flexible. In Almere en Apeldoorn is onze partner Global Sport Solutions. In Breda heb je de keuze uit meerdere personal trainers. In Tilburg wordt de PT verzorgd door Fitmasters. In Maastricht staan John en Lieveke klaar om je te helpen. In Goirle hebben we onze eigen personal trainers en Justine en Tim van JT PersonalFit

Wat kost Personal Training?
Teaser

Starten met Personal Training?

Kies een personal trainer