Lid worden
Toezichthouder wellness

Toezichthouder wellness

De wellness is één van de fijnste plekken op onze club. Een plek om te ontspannen, maar ook om te spelen voor de kids. Om te zorgen dat iedereen het hier fijn heeft, zoeken wij een toezichthouder. Iets voor jou? Lees snel verder!

Parttime: We vragen je beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag van 19.00 - 23.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur.

Wat doe je?

In onze club komen veel verschillende doelgroepen. Ons jongste lid is 3 maanden en de oudste is 95 jaar. Je kunt je voorstellen dat dit verschillende wensen met zich meebrengt, met name in de wellness. Waar de één wil spelen in het water, wil de ander even rustig bijkomen. Aan jou de taak om te zorgen dat de wellness een fijne plek wordt voor iedereen én waar de regels van de club worden nageleefd. 

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een zwemdiploma en bij voorkeur in het bezit van een diploma zwemmend redden (niet vereist).
  • Je bent sportief, stressbestendig, zelfverzekerd, service gericht en communicatief vaardig. Verder ben je uiteraard een echte gastvrouw of gastheer.
  • Je bent 18 jaar of ouder. 

Wie zijn wij?

Club Pellikaan is een familiebedrijf met zeven sportclubs. We kiezen duidelijk voor een andere positionering dan een gewone sportschool. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven. Living The Good Life!

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar Dennis Verweij: dverweij@clubpellikaan.nl