Hot Yoga

We like our yoga hot

Breng je yoga workout naar een hoger niveau in onze Hot Yoga studio. Door de warmte haal je meer uit je lichaam. Spieren worden soepel, je komt tot rust en de hitte ontgift je lichaam.

Waarom Hot Yoga?

Hot Yoga zorgt - net als gewone yoga - voor een flexibel en sterk lichaam. Het is door de warmte iets intensiever dan een gewone yogales. Je lichaam wordt ontgift, je concentratie gaat omhoog en je voelt je meer ontspannen. Ook is het goed voor je spieren en blessures. Hot Yoga wordt gegeven in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg.

Je kunt onbeperkt meedoen met Hot Yoga wanneer je lid bent van de club. Met een lidmaatschap kun je ook gebruikmaken van alle andere faciliteiten.

Waarom Hot Yoga?

Wat heb je nodig?

Hot Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Voor de ultieme Hot Yoga ervaring:

  • Draag dry-fit sportkleding
  • Vermijd wijde kleding van katoen: dat gaat plakken
  • Eet op zijn laatst 2 uur vóór aanvang van de les
  • Drink voor en na de les veel water, maar niet tijdens de les.
  • Neem een grote handdoek mee naar de les

Twijfel je of Hot Yoga iets voor jou is? Overleg met een instructeur bij jou op de club en/of overleg met een (andere) deskundige.

Meedoen met Hot Yoga? Meld je aan voor een proefles


Wat heb je nodig?

Hot Yoga of Bikram Yoga?

Bikram is yoga is een vorm van hot yoga. Alleen docenten, die officieel gecertificeerd zijn door Bikram Choudhury, mogen die naam gebruiken. De Bikram serie bestaat uit 26 hatha houdingen en 2 ademhalingsoefeningen in een zaal van 40 graden. Op sommige clubs houden we deze originele vorm van Bikram Yoga aan. Op andere clubs geven wij Hot Yoga met een temperatuur van 35 tot 38 graden. Check op jouw club welke vorm er van Hot Yoga wordt aangehouden.

Teaser

Hot Yoga proberen?

Vraag een gratis proefles aan