Snelcursus

Is jouw kind bijna vijf jaar en zie je op tegen de wekelijkse zwemlessen? Of wil je binnenkort met een gerust hart op vakantie? Met een snelcursus haalt jouw kind snel een zwemdiploma. Zo houden jullie tijd over voor leuke dingen!

Snelcursus zwemles

Met een snelcursus haalt jouw kind veel sneller een zwemdiploma dan bij reguliere zwemles. Bij gewone zwemles, beperk je je tot één les per week. De snelcursus is een intensief programma van meerdere uren per dag, meerdere dagen per week. Bij Zwemschool Pellikaan in Breda, Goirle, Tilburg en Maastricht halen kinderen in 13 weken hun zwemdiploma met de EasySwim snelcursus. In Amersfoort en Apeldoorn worden de snelcursussen gegeven in de vakantieperiode. 


Snelcursus zwemles

Is de snelcursus iets voor mijn kind?

De snelcursus zwemles is een intensief programma. Daarom testen we altijd van tevoren of kinderen geschikt zijn om mee te doen. Het belangrijkste is dat een kind minimaal vijf jaar oud, geheel watervrij is én zelfstandig kan blijven drijven. De snelcursus is niet geschikt voor kinderen die bang zijn voor water of een motorische of verstandelijke beperking hebben. Zij zijn beter op hun plek bij de reguliere zwemlessen. De snelcursus is voor leden en niet-leden. 

Teaser

Inschrijven voor de snelcursus?

Inschrijven