Yoga

Make your soul happy

We worden steeds drukker. Werk, kinderen, een sociaal leven. Waar is de tijd voor jezelf? Yoga geeft je rust en ontspanning. Verander je kijk op de wereld en ontstress met onze yogalessen. Deze zijn inclusief bij een lidmaatschap op de club.

Waarom yoga?

Yoga zorgt dat je soepeler in je vel zit en meer ontspannen bent. Door diverse yoga oefeningen zorg je voor een betere doorbloeding van het lichaam. Een yogales bestaat meestal uit ademoefeningen, lichaamsoefeningen en meditatie. Yoga wordt gegeven in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg. 

Je kunt onbeperkt meedoen met yogalessen wanneer je lid bent van de club. Met een lidmaatschap kun je ook gebruikmaken van alle andere faciliteiten.

Waarom yoga?

Wat heb je nodig?

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben. Belangrijk voor je eerste les:

  • Draag makkelijk zittende sportkleding
  • Kom op blote voeten of sokken
  • Eet op zijn laatst 2 uur vóór aanvang van de les
  • Zorg voor een grote handdoek en water
  • Neem een eventueel een eigen yogamatje mee

Meedoen met yoga? Meld je aan voor een proefles

Wat heb je nodig?

Welke yoga lesvorm?

In sommige clubs bieden we ook holistische yoga aan, met veel ruimte voor ontspanning en spiritualiteit. Of poweryoga, wat meer een fysieke les is. Bij yin yoga blijf je lang in dezelfde houding, wat weer goed is voor je bindweefsel. In Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg bieden we ook Hot Yoga aan.

Benieuwd welke lessen worden gegeven bij jou in de buurt? Bekijk het rooster van jouw club. 

Teaser

Yoga proberen?

Vraag een gratis proefles aan