Kids

Teach them to be strong

Je kinderen zijn je dierbaarste bezit. En al besef je het misschien niet altijd: jij bent hun grootste voorbeeld. De gezondheid van je kinderen begint met jouw gezondheid. Kies voor een familielidmaatschap en geef je kinderen het mooiste cadeau dat ze ooit zullen krijgen: een healthy lifestyle voor de rest van hun leven!

Kidsclub

Ben je altijd druk met de kinderen? En heb je daardoor geen tijd om met je gezondheid bezig te zijn? Neem dan een gezinslidmaatschap en breng je kinderen naar de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of ontspan je in de sauna. 

Lees meer
Kidsclub

Kinderfeestje

Is je zoon of dochter bijna jarig? En wil je een superleuk én sportief kinderfeestje? Vier het bij Club Pellikaan. We zetten de jarige job eerst flink in het zonnetje. Samen drinken we lekker limonade in het restaurant en pakken we alle cadeautjes uit. Daarna gaan alle kids lekker sporten of iets anders leuks doen.

Lees meer
Kinderfeestje

Pellikaan Kindercircus

Heb je altijd al een circusartiest willen zijn? Droom je ervan prachtige acts te doen aan de trapeze, met hoepels, ballen en nog veel meer? Geef je dan op voor het Pellikaan Kindercircus in Goirle en Tilburg!

Lees meer
Pellikaan Kindercircus
Teaser

Kidslessen volgen?

Bekijk het rooster van jouw club