Moving Moms

Made To Move

Met kinderen ben je altijd in beweging. Sporten geeft je nieuwe energie. We interviewden Moving Moms met hun verhaal. Nog niet lid? Dan sport je de eerste maand gratis*.

*Bij een 12 en 24 maanden lidmaatschap. Actie t/m 30 september. 

Kom (weer) in shape

Fitte ouders hebben meer energie. Probeer tijd te vinden in je drukke agenda om regelmatig te bewegen. Heb je meteen een momentje voor jezelf. Je krijgt hulp van een fitcoach. Zo kom je - op jouw tempo - weer in shape. 

Kom (weer) in shape

Oppas in de Kidsclub

Geen tijd om te sporten? Niet bij Club Pellikaan. Terwijl jij sport, passen onze kinderleidsters namelijk op jouw kleintjes in de Kidsclub*. Zo heb jij even alle tijd om aan jezelf te werken en ben je daarna helemaal opgeladen. 

Oppas in de Kidsclub

Kidsproof sportclub

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Kinderen doen mee met kids sporten of leren zwemmen bij zwemles*. Na het sporten blijf je nog even voor een healthy lunch in de kindvriendelijke Coffee Club. 

Kidsproof sportclub

*Club Pellikaan Almere heeft geen Kidsclub en zwembad. 

Moving Moms Stories

In augustus, september en oktober delen we mooie, inspirerende verhalen van #movingmoms. 

Moving Mom: Jacqueline

Jacqueline runt een succesvolle echopraktijk en is moeder van dochter Julia. Ze sport regelmatig. "Club Pellikaan is voor mij echt een aanvulling op mijn lifestyle. We hebben hier ook quality time met elkaar als gezin."

Moving Mom: Manon

Manon kreeg in één jaar twee kinderen: Jay en Jolie. Inmiddels heeft ze het sporten weer opgepakt. "Ik vond het in het begin heel lastig om de kids weg te brengen, maar ik miste ook dat momentje voor mezelf."

"Ik kwam 15 kilo aan ná de bevalling."​

We interviewden verschillende moeders met hun verhaal. Hoe houden zij het sporten vol naast hun drukke leven als moeder? Waren ze snel weer in shape na de bevalling, of duurde het even voor ze hun oude lichaam terug hadden? Je leest het in onze Moving Moms verhalen.

Moving Moms Stories
"Ik kwam 15 kilo aan ná de bevalling."​

Movement on the Ground

Als ouder wil je het beste voor je kinderen. Hoe erg is het dan als je letterlijk moet moven met je kinderen naar een plek waar je niemand kent. Op Lesbos komen dagelijks moeders, vaders, zwangere vrouwen en jonge kinderen aan die zijn gevlucht van huis. Movement On The Ground - de stichting van Johnny de Mol - zet zich in voor betere voorzieningen. Help mee door een tas of dagpas te kopen. De opbrengst gaat in geheel naar het goede doel.

Koop een tas

Koop een Moving Mom tas bij de receptie van de club voor 10 euro. Met genoeg ruimte voor al je mom-stuff. De opbrengst gaat naar het goede doel. Ook leuk om te geven! 

Koop een tas

Koop een dagpas

Koop een dagpas voor slechts 10 euro p.p. Hiermee kun je tot eind september één dag gebruik maken van de club*. De opbrengst gaat naar Movement on the Ground. 

Koop een dagpas

* Een dagpas van 10 euro mag alleen gebruik worden door vrienden van leden (introducés). Maximaal 1 MOTG dagpas p.p. ID verplicht. Onder de 18 onder begeleiding van een volwassene. 

Zo 23 sep: Moving Moms Event

Ontmoet andere moms tijdens het Moving Moms Event op zondag 23 september! Terwijl de kinderen knutselen, dansen en spelen in de Kidsclub of Multihal, doe jij mee met een pittige workout. Daarna ontspannen met een heerlijke lunch in The Coffee Club. 

Bekijk het programma
Zo 23 sep: Moving Moms Event

Sport de eerste maand gratis

Bij Club Pellikaan combineer je tijd voor jezelf met de zwemles of sporten van je kids. Word lid en sport de eerste maand gratis*.

*Bij een 12 en 24 maanden lidmaatschap. Actie t/m 30 september. 

Contact